Κατηγορίες προϊόντων

Κάντε κλικ να δείτε τα είδη κάθε κατηγορίας:

Box Pallets
To BOX PALLET είναι ένα συρμάτινο μεταλλικό πλαίσιο για ασφαλή και προστατευμένη αποθήκευση ή μεταφορά προϊόντων.
Κατασκευάζεται από γαλβανισμένο σύρμα μεγάλης αντοχής, σχεδιασμένο ώστε να προσαρμόζεται ακριβώς σε ξύλινη παλέτα (80x120 ή 100x120 cm) και με τη βοήθεια τεσσάρων (4) μεταλλικών ασφαλειών εξασφαλίζεται: η σταθερότητα της κατασκευής. Διαθέτει αναδιπλούμενη πόρτα στη μεγάλη ή στη μικρή πλευρά για διευκόλυνση στη διαχείριση του περιεχομένου του.
Box Containers
To BOX CONTAINER είναι ένα συρμάτινο μεταλλικό κιβώτιο με μεταλλικά στηρίγματα (πόδια), σχεδιασμένο για ασφαλή και προστατευμένη αποθήκευση ή μεταφορά προϊόντων. Κατασκευάζεται από γαλβανισμένο σύρμα μεγάλης αντοχής και διαθέτει τέσσερις (4) μεταλλικούς συνδέσμους που εξασφαλίζουν το σταθερό "δέσιμο" των πλευρών και επομένως τη στατική του δομή. Διαθέτει αναδιπλούμενη πόρτα στη μεγάλη ή μικρή του πλευρά, για διευκόλυνση στη διαχείριση του περιεχομένου του.
Roll Containers
ROLL CONTAINER είναι μια τροχήλατη μεταλλική κατασκευή ασφαλή και προστατευμένη μεταφορά προϊόντων, κατασκευασμένη από γαλβανισμένο σίδερο και σύρμα μεγάλης αντοχής, ο εργονομικός σχεδιασμός και οι ειδικές ενισχύσεις,
εξασφαλίζουν την στιβαρότητα τής κατασκευής προσαρμόζεται άμεσα στις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας επιπλέον πλευρές και ράφια.
Trolleys
Τα TROLLEY είναι συρμάτινες τροχήλατες κατασκευές από γαλβανισμένο σίδερο και σύρμα μεγάλης αντοχής. Είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιούν ακριβώς τις ανάγκες σας για την εύκολη μεταφορά προϊόντων, με μεγάλη ποικιλία τύπων και μεγεθών.
General
  • Συρμάτινα καλάθια, ράφια
  • Καλάθια σουπερμάρκετ
  • Τραπέζια προβολής
  • Πλαστικές και μεταλλικές παλέτες
  • Σφραγίδες ασφαλείας, δέστρες

 

Γιάννης Γλύκας & Σια. Φανερωμένης 19. 15561 Χολαργός, Αθήνα. Τηλ. 210 6543656.