Η GL ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΓΛΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ
παρέχει χρόνια τώρα λύσεις στις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, που δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους τομείς: Βιομηχανίας, αποθήκες, Super markets, logistics.

Εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, από μεγάλους και αξιόπιστους Ιταλικούς οίκους κατασκευής συρμάτινου και πλαστικού εξοπλισμού.

Κατηγορίες προϊόντων όπως: συρμάτινα πλαίσια παλέτας, συρμάτινα κιβώτια, τροχήλατες κατασκευές, καρότσια Super markets, πλαστικές ασφάλειες, παλέτες κ.ά. σας παρέχουν ιδανικές λύσεις για αποθήκευση, μεταφορά, φύλαξη, picking, logistics.

Η άριστη συνεργασία μας με τους κατασκευαστές των προϊόντων παρέχει πλέον τη δυνατότητα παραγγελίας ειδικών κατασκευών, σε διαστάσεις της επιλογής του πελάτη, αλλά και ειδικών προϊόντων που καλύπτουν εξειδικευμένες ανάγκες.

Η GL ΕΜΠΟΡΙΚΗ έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη μεγάλων πελατών επενδύοντας σε μακροχρόνιες και σταθερές επαγγελματικές σχέσεις.

Σκοπός της εταιρίας, πέραν της υγιούς λειτουργίας και της οικονομικής απόδοσης, είναι να προσφέρει στην αγορά αξιόπιστες λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και πλήρη υποστήριξη μετά την πώληση (after sale service).

  • ΚΑΡΟΤΣΙΑ & ΣΥΡΜΑΤΙΝΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ.
  • ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΡΜΑΤΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  • Mesh Box Pallet
  • Roll box pallet
  • Foldable Mesh Container


Γιάννης Γλύκας & Σια. Φανερωμένης 19. 15561 Χολαργός, Αθήνα. Τηλ. 210 6543656.